Twinning is winning

Je ziet het steeds vaker moeders en dochters, moeders en zoons, vader en zoons, die precies dezelfde kleding dragen. Twinning is unconditional winning! Toen ik moeder werd, wilde ik graag met mijn zoontje twinnen. Voor moeders en dochters waren er al verschillende merken op de markt, maar voor moeders en zoons niet. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan. Met als resultaat een tijdloze, comfortabele, stoere comfi hoodie. Voxx fashion staat niet alleen voor een mode merk, maar vooral voor de liefde voor het moederschap. 

Wat is twinning eigenlijk?

De betekenis van twinning is winning is het volgende. Twinning is een leuke manier om de band die je met jouw zoon en/of dochter hebt in kleding te laten zien. Bij twinning kun je exact dezelfde kleding dragen. Maar je kunt ook voor een specifiek item kiezen. Of zelfs voor variatie in hetzelfde thema. Het is aan jou waar jij je goed bij voelt. Tijdens het ontwerp proces van de eerste Voxx Fashion collectie wist ik een ding zeker. Wij allebei moesten ons er fijn in voelen. Dat is voor mij het belangrijkste bij het dragen van deze twinning is winning kledingstijl.

Voor wie is twinning bedoelt?

Twinning is winning kleding is eigenlijk niet nieuw. Tweelingen werden al vaak hetzelfde gekleed. Maar ouders en kinderen die dezelfde kleding dragen dat is pas sinds een paar jaar. Het startte enkele jaren geleden met moeders en dochters. En nu bestaat er ook moeder zoon kleding, vader zoon kleding. En bij Voxx fashion kan de vader en zoon ook de comfi hoodie samen dragen. Waarom dit kan? Omdat onbewust mijn ontwerpen zo stoer, tijdloos en gemakkelijk te dragen zijn geworden dat iedereen deze nu graag draagt. 

Waarom zou je twinnen?

Twinning is winning met je zoon en/of dochter heeft een diepere betekenis. Naast het feit dat het simpelweg gewoon leuk is om samen stoere hippe kleding te dragen, heeft het ook een diepere betekenis. Kinderen en ouders zijn vaak op zoek naar een diepere connectie met elkaar. En dat uit zich op verschillende manieren. Een daarvan is het dragen van matchende kleding. Het is een uiting van de positieve en hechte band met je kind.

Tot slot!

Graag deel ik met jullie mijn ervaring met twinning is winning. Sinds James en ik deze kleding dragen tijdens het winkelen, in de dierentuin en op een verjaardag (natuurlijk allemaal corona proof in deze tijd) krijgen wij leuke complimenten. Daar wordt James blij van en ik natuurlijk stiekem ook. Het zijn complimenten over mijn werk. Maar het belangrijkste is. Het plezier om hem te matchen en dat blije gezichtje te zien, dat maakt mij blij.

Wil je mijn moederschap ervaringen volgen? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief onderaan de pagina. Dan blijf je op de hoogte van James, mij en van Voxx Fashion. Of volg ons op onze social media kanalen

Benieuwd hoe Voxx Fashion is tot stand is gekomen? Lees het hier

voxx-fashion-hoodie-green